Panduan Syar'i Tatacara Bersuci (L53)

CODE PRODUK: 9789671680100

  • Berat: 0.24kg
  • RM12.00
  • STOCK:
  • 28 Unit


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Apa yang sudah mengakar tidak bererti selalunya benar. Beragam tatacara ibadah memang banyak yang telah kita ketahui dan kita amalkan sejak kecil. Namun persoalannya apakah ianya selaras dengan bimbingan Allah dan RasulNya?

Pertanyaan ini tidaklah layak dijawab dengan emosi dan fanatik buta. Justeru pertanyaan seperti ini akan selalu mengingatkan kita untuk terus mempraktikkan Islam di atas landasannya. Sebagai seorang muslim, sudah semestinya kita ingin duduk di atas landasan yang benar, berakidah dengan akidah yang benar, bermanhaj yang benar, berakhlak yang benar dan juga beibadah yang benar.

Seperti tentang wuduk dan mandi junub, itu adalah perkara biasa yang boleh jadi telah sebati dalam hidup kita. Namun sejauh mana tatacara kita dalam mengikuti petunjuk Rasulullah? Buku ini insyaAllah berupaya untuk menjawabnya.

Dengan membawakan dalil-dalil yang lengkap serta bimbingan ulama Ahlus Sunnah dalam menjelaskan perbezaan pendapat, menjadikan buku ini sesuai ditelaah oleh para pencari ilmu yang benar. Buku ini menyentuh tentang wuduk, tayamum, bersugi, mandi junub, air mani, air mazi, haid, khuf (sepatu), masuk dan keluar tandas.

CODE PRODUK: 9789671680100
STOCK: 28 Unit
BERAT: 0.24kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2020 BukuOn9.com . All rights reserved | Design by W3layouts.